Home » Werkwijze

Werkwijze

Graag maak ik vooraf kennis met elkaar en nodigen ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk wil je vooraf graag weten wie je fotograaf is die de hele dag bij je is. Tijdens zo’n gesprek bespreken we de dagplanning van jullie bruiloft en welke wensen jullie hebben. Na dit gesprek krijgen jullie een passende offerte toegestuurd.

Is de offerte akkoord, dan staat jullie trouwdag definitief in de agenda.

 

En paar weken voor de grote dag bespreken we alles nog een keer met de fotograaf.

Hebben jullie voor een totaalpakket gekozen met Love Shoot er bij,  dan maken we daar ook meteen een afspraak voor! Wil je deze foto’s gebruiken voor jullie trouwkaart, dan kan dat natuurlijk.

Zijn er tussentijdse wijzigingen dan hoor ik dat natuurlijk graag !

Op de trouwdag zelf zal de fotograaf er op tijd zijn om nog even rustig de laatste details van de dag door te praten.

5 weken na de bruiloft worden de foto’s digitaal geleverd. Je krijgt altijd de beste foto’s digitaal, op hoge resolutie, zodat je zelf alles met de foto’s kan doen wat je wil (dus ook zonder logo in beeld).

Wil je graag een fotoboek laten maken dan krijg je 5 weken na jullie trouwdag een opzet voor het boek, zodat jullie zelf kunnen bepalen welke foto’s in het boek komen. Wanneer je keuze definitief is heb je 2 weken later het fotoboek in huis.

 

Tips:

 

Denk na over de groepsfoto’s. Met wie willen jullie op de foto? Met alle dag gasten, de getuigen, jullie vrienden, broers en zussen, of welke combinaties voor jullie belangrijk zijn.

Je hebt een fotograaf ingehuurd die de momenten vast legt op de dag. Vraag dan ook aan je dag gasten om tijdens de ceremonie geen foto’s te maken. Door het flitsen van een andere camera kunnen de foto’s mislukken. En er is niets erger dan dat je gasten op iedere foto met een camera in de hand ( voor het hoofd) staan.

Vraag iemand mee tijdens het maken van de bruidsreportage. Het is altijd fijn als je iemand hebt die tijdens het fotograferen even je jurk goed kan leggen, en eventueel wat spulletjes kan dragen die mee op de foto gaan.