Werkwijze

Een goede klik

 

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Natuurlijk komt er van alles op jullie af als het gaat om de voorbereidingen van jullie huwelijk. De trouwjurk, het pak, de trouwceremonie en nog veel meer.
Natuurlijk mag een trouwfotograaf niet ontbreken!
Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je fotograaf en dat de stijl van fotografie bij jullie past.

Kennismaking

Als eerst plannen we geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik kijk samen met jullie hoe de trouwdag er in grote lijnen uit gaat zien zodat ik hierin een goed advies kan geven als het gaat om de fotografie tijdens jullie huwelijksdag. Als we samen een goede klik hebben dan reserveer ik jullie datum in mijn agenda!

Voor jullie trouwdag

Een week voor jullie trouwdag hebben we nog even contact om alles nog eens door te spreken. Op de trouwdag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig, zo kan ik nog even kennis maken met de daggasten en kunnen we eventuele details doornemen. Her en der krijgen jullie kleine aanwijzingen van mij voor de foto's, maar meestal merk je niet eens dat ik er ben.

Na jullie trouwdag

Na jullie huwelijksdag doe ik mijn uiterste best om jullie zo snel mogelijk blij te maken met de foto’s. Binnen 4 weken na jullie trouwdag heb je alle foto's digitaal, op hoge resolutie, zonder beeld merk of wat dan ook. Natuurlijk krijgen jullie na de bruiloft zo snel mogelijk een sneakpreview om samen terug te kunnen kijken op deze mooie dag.

Trouwalbum

Hebben jullie voor een trouwalbum gekozen? Dan kan je deze binnen 8 weken van mij verwachten. Omdat de albums digitaal worden gemaakt krijg je deze ook altijd eerst digitaal te zien, zodat je samen kan kijken of deze naar jullie zin is. Tijdens ons kennismakingsgesprek informeer ik jullie over alle mogelijkheden.

Pure foto’s

 

Als trouwfotograaf zou ik het geweldig vinden om jullie dag vast te mogen leggen! Van het mooie moment dat de bruidsjurk aan wordt gedaan tot de opening van het feest. Naast mij als fotograaf, kan je ook kiezen om een second shooter bij te boeken. Deze fotografeert en maakt beelden met een drone. Daarnaast kunnen we de bruid op de dag assisteren om haar make-up en haar bij te werken.

Neem contact met me op

en check of je datum nog vrij is